Het Verhaal

Ondernemer

Over

Kristien van Elteren is bekend om haar internationale handelsonderneming in St. Maarten, het Caribisch gebied, nam met het bedrijf deel aan verschillende (kunst) beurzen en exposities, waaronder New York, Las Vegas en Art Zurich, Puerto Rico en Amsterdam. Bouwde een tech start-up: listing management voor vakantieverhuur. Beide zijn overgenomen en floreren onder een andere paraplu.

Nu is Kristien eigenaar / founder van Jachthaven Vinkeveen en Short Stay Houses, een moderne locatie aan het water waar de beleving en genieten centraal staat voor de (haven)gasten. 

Kristien is professioneel netwerker en daarom gevraagd als Board member Liaison van de Amsterdam American Business Club, waarbij zij verantwoordelijk is voor het maken van connecties op ambassade en (internationaal) clubniveau, kortom kruisbestuiving tussen netwerken. 

Ambassadeur is Kristien voor Stichting Glimlach in je Hoofd, deze stichting zet zich in voor mindfulness waardoor de prestatie en concentratie verbeterd. 

Verbinden en waardecreatie staat centraal bij Kristien en om die reden heeft zij een uniek business netwerk opgezet, nieuwsgierig geworden lees meer >>

bee9d1_eaaa194f5a084e05956b35251315847a_mv2

LEDEN

Groenlandse kade 3, 3645 BA Vinkeveen, Nederland

DISCLAIMER | PRIVACY | COOKIES
© Copyright 2019 Jachthaven Vinkeveen / Short Stay Houses. Alle rechten voorbehouden.

Stichting Glimlach
in je hoofd

Stichting Glimlach in je hoofd is een non-profit organisatie en heeft als missie om alle Nederlandse scholieren rust en ruimte in het hoofd te geven. 

Rolf Benz

Hermes Advocatuur

Hermes Advocatuur heeft een vaste spreeklocatie op de jachthaven

(uitsluitend op afspraak en géén postadres).

Amsterdam American Business Club

Art Vinkeveen

Praktijk Wijnant
fysiotherapie