Het Verhaal

Ondernemer

Over

Kristien van Elteren is bekend om haar internationale (kunst) handelsonderneming in St. Maarten, het Caribisch gebied, nam met het bedrijf deel aan verschillende (kunst) beurzen en exposities, waaronder New York, Las Vegas en Art Zurich, Puerto Rico en Amsterdam. Bouwde een tech start-up: listing management voor short stay verhuur. Beide bedrijven zijn overgenomen en floreren onder een andere paraplu.

Nu is Kristien eigenaar / founder van Jachthaven Vinkeveen en Short Stay Houses, een moderne locatie aan het water waar de beleving en genieten centraal staat voor de (haven)gasten. 

Kristien is een verbinder en daarom is zei gevraagd als Board member Liaison van de Amsterdam American Business Club, waarbij zij verantwoordelijk is voor het maken van connecties op ambassade en (internationaal) clubniveau, kortom kruisbestuiving tussen netwerken. 

Ambassadeur is Kristien voor Stichting Glimlach in je Hoofd, deze stichting zet zich in voor mindfulness waardoor de prestatie en concentratie verbeterd. 

Verbinden en waardecreatie staat centraal bij Kristien en om die reden heeft zij een uniek business netwerk opgezet met de gedachtegang ‘When you Support another business, you are supporting a dream’. Nieuwsgierig geworden lees meer >>

bee9d1_eaaa194f5a084e05956b35251315847a_mv2

Stichting Glimlach
in je hoofd

Stichting Glimlach in je hoofd is een non-profit organisatie en heeft als missie om alle Nederlandse scholieren rust en ruimte in het hoofd te geven. 

Your Expat Agency

Your Expat Agency is de relocation partner voor een goede landing in Nederland. Het is onze missie om een hoog-niveau persoonlijk serviceniveau te creëren voor de betrokken partijen. 

Crypto Valley Amsterdam

Volg alles over over Bitcoin, Blockchain en Crypto.

Amity

Amity International School Amsterdam is een nieuwe internationale school in de regio Amsterdam die onderwijs biedt aan kinderen van 3 tot 12 jaar. Het is de missie van Amity om iedereen in hun gemeenschap in staat te stellen te bloeien en een positief verschil te maken in de wereld. 

Rolf Benz

Praktijk Wijnant
fysiotherapie

Hermes Advocatuur

Hermes Advocatuur heeft een vaste spreeklocatie op de jachthaven

(uitsluitend op afspraak en géén postadres).

Amsterdam American Business Club

Art Vinkeveen 


Gevestigd op Jachthaven Vinkeveen artvinkeveen.nl 
 

artvinkeveen.nl

Jachthwerf van Vliet

Jachtwerf van Vliet in Vinkeveen is gespecialiseerd in het complete onderhoud, reparatie, refit en restauratie van stalen, polyester en houten boten.